Dive like it’s chocolate

En logo til Dirty Girls Mudrun

Hvert år arrangeres Dirty Girls Mud Run, og de siste årene har min kjære og noen venninner deltatt. For noen år tilbake kom de opp med lagnavnet “Dive like it’s chocolate” og jeg fikk oppgaven med å lage en logo de kunne trykke på t-skjorter.

I år har jeg oppdatert designet litt, og ettersom dette ser ut til å ha blitt en tradisjon tenkte vi å legge inn årstallet i logoen.

Ideen tar utgangspunkt i denne klassiske “We can do it!”-plakaten, laget av J. Howard Miller i 1943.

Jeg fristilte damen på plakaten og, siden temaet var sjokolade, manipulerte jeg en sleeve-tatovering på armen hennes basert på ulike sjokolade-elementer. Jeg ville også beholde den gule bakgrunnen, som er en del av kjennemerket til den ikoniske plakaten, og endret bare formen for å passe bedre til resten av designet. Nå minner den mer om et plekter, som gjør hele komposisjonen litt mer rocka. Sjokolade-elementene er en blanding av illustrasjoner og tatoveringer jeg har funnet.

I tillegg til sjokoladen på damen trengtes det noen elementer til dekor. Her har jeg tatt i bruk både organisk, flytende sjokolade med plater som spruter over alt – hva mer kan man ønske seg! Jeg jobbet videre med å få en tekstur på sjokoladen som sto godt med illustrasjonen til Miller.

 

Har du behov for en logo eller illustrasjon til et privat- eller bedriftsarrangement, så ta gjerne kontakt!