Jeg har jobbet i Se og Hør i 9 år, og i løpet av den tiden har jeg fått gjøre mye forskjellig. Jeg hadde mye av ansvaret for markedmateriellet vi ga ut med bladet og fikk produsere alt fra CDer til film på trailere, men jeg jobbet mest med produksjonen av bladet Se og Hør. Her er noen oppslag fra reisesider jeg har laget og et VM-bilag jeg fikk produsere. Har også lagt ved et CD-cover jeg laget til Se og Hørs jule-CD.

Reise: New York

SOH-NYC1

SOH-NYC2

Til denne reisesaken om New York sto jeg for karet på oppslag 2. Jeg har tegnet mange kart i mitt lille designer-liv, men dette er nok det mest kompliserte. Det er ikke alle som har tegnet opp så og si alle Manhattans gater!

Reise: Dubai

Dubai-1

Dubai-2

Denne Dubai-saken er jeg jo litt stolt av. Under min ferie til De Arabiske Emirater fikk jeg lage min egen reise-sak. Så her har jeg rett og slett tatt bildene, skrevet saken og så tegnet den ut til slutt. Fornøyd! Fin tur var det og!

Bilag: Fotball-vm

SOH-VM01

SOH-VM02

Jeg legger ved bilder fra VM-bilaget også. Dette var vel første gang jeg fikk holde i layouten av et av våre 32-siders VM-bilag. På konkurranse-siden over fikk jeg gjøre noe jeg er veldig glad i, nemlig slå meg løs i Photoshop. Så her er forgrunnen, bakgrunnen, løvene og helikopteret smelt i sammen til en herlig mix! Ja, bokstavene sto forsåvidt ikke sånn til å begynne med de heller.

Markedsmateriell: CD

SOH-CD

Til slutt legger jeg ved en av mange CDer jeg produserte for Se og Hør. Denne var litt ekstra koselig å jobbe med ettersom det var en av jule-CDene våre. Her tok jeg utgangspunkt i en snø-kule, eller ‘snowglobe’ som det så fint heter.