Aker ASA

Design av nye nettsider

I samarbeid med Everyday har Fete Typer designet og utviklet Aker ASAs nye nettsted. Jeg har vært så heldig å få jobbe på dette prosjektet med UX-, webdesign og animasjon.

Trykk her for å gå til den nye nettsiden

Prosjektet har pågått lenge og det er gøy å endelig få vise resultatet. Min rolle i prosjektet har vært å jobbe med interaksjonsdesign, utvikling av ulike moduler til nettstedet, samt animasjon av ulike elementer til siden.

I tett samarbeid mer Aker har vi kommet frem til en ny og moderne løsning for selskapet og fått satt fokus på de viktigste områdene for kunden. Gjennom iterative prosesser har vi jobbet for å skape et dynamisk og spennende nettsted hvor brukerne står i fokus. Målet var, blant annet, at besøkende raskt skulle finne frem til den informasjonen de søker etter, noe vi har løst med god vekting av informasjon på alle sider, og en hovedmeny som er effektiv og oversiktlig.

Konseptet bak det nye nettstedet er å få frem at Aker jobber på, ved og under havet. Dette har vi forsøkt å få frem med vektingen av fargebruk, moduler og billedbruk på alle sider.