Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg har lang erfaring fra grafisk bransje, og kan derfor tilby en rekke av digitale tjenester. Så om du trenger noe så enkelt som et design til din neste brosjyre, eller du vil ha et helt spesielt design på dine bordkort i bryllupet, så kan jeg stå til tjeneste.

For tidliger, private kunder har jeg blant annet produsert illustrasjoner for brettspill (Algeprix), og jeg har satt opp enkle landingssider for bryllup, slik at gjestene finner all informasjon de trenger før den store dagen. Her er det med andre ord mange muligheter!

Bryllup – invitasjoner, bordkort, landingsside

Ønsker du et unikt preg på dine invitasjoner eller andre trykksaker til bryllupet? Eller vil dere ha et monogram med forbokstavene deres som kan brukes til festen? Jeg bidrar gjerne med kreative ideer til bordkort eller program for festen, noe som kanskje kan bidra til å løfte dagen enda et lite hakk.

Behandling/tilpasning av bilder

Enten du har gamle bilder som er slitte, eller kunne du tenke deg et av de gamle sort/hvitt-bildene dine i farger kan jeg hjelpe. Eller kanskje ønsker du å tilpasse et foto til et spesielt formål – som å få det til å passe som profilbilde i sosiale medier? Jeg tar på meg oppdrag som å lage spesialtilpassede profilbilder og bannere og leverer i det formate som måtte passe ditt behov.

Brosjyrer, flyers – you name it!

Om du jobber i en bedrift som trenger materiell til en stand, bistår jeg gjerne med design av det du måtte trenge. Jeg har også erfaring med produksjon av illustrasjoner og plakater for band.

Illustrasjoner på bestilling

Jeg har mange års erfaring som digital illustratør og tar gjerne på meg oppdrag. Min strek vil jeg si er dynamisk og jeg kan tilpasse meg mange ulike stiler.

Til alle oppdrag leveres først en oppdragsforståelse og et prisestimat.