Vælkømmin

Frode har blitt blogger! Neida.. Joda.. Neida..

Foreløpig er denne undersiden litt tynn på stoff. MEN! Planen er å få lagt ut en god del poster fremover. Siden har jeg valgt å kalle “Blog-isj”. Det er enkelt og greit fordi jeg ikke er noen ren blogg-fyr, så her vil jeg kaste fra meg alt fra gamle skrøner-historier til mer fornuftige innlegg som tips og triks fra design-verdene.

Jeg er en jævel på hurtigtaster i de mest kjente Adobe-programmene og vil etterhvert dele noen av dem her, samt vise til andre måter å jobbe supereffektivt. Utenom dette er jeg fast traver på sider som DeviantArt, Behance, Abduzeedo og en haug av andre forum for kreative mennesker. Så etterhvert ramler det nok inn en del klipp og lim fra andre flinke folk i bransjen.

Jeg har skjønt at det er lurt å sette seg mål om å komme med X antall bloggposter i måneden for å presse seg selv til å produsere litt, så jeg har hardnakket bestemt meg for å hvertfall få til én post i løpet av tredve dager. Det må jeg da få til? Hæ? Skulle det skorte på noe lurt å skrive om så er jeg jo så heldig at jeg har en kjæreste som er fotograf, så da kan jeg alltids legge ut noen av bildene hennes så jeg kan skryte litt av henne også! Lurt!

Fet type

For noen dager siden klasket det inn en ny mail fra LinkedIn, som det av og til gjør, og denne gangen var det ikke bare en ny friend request, eller hva nå det heter på proffe sosiale nettverk. Jeg hadde fått tommel opp for mitt første år i Fete typer! Herregud, det har gått et år alt.

Det første året har gått skremmende fort, men jeg må si at det har vært en knall-år også! I løpet av den tiden har vi flyttet til nye lokaler, og bedriften har vokst med folk både i Fete typer og Savant. Her er en video som viser våre nye lokaler. Jeg må beklage at kameraet rister litt “Lille” er ikke så flink til å holde kameraet rolig: